Dotările și finisajele apartamentului ParkGiroc!

Acest material are scop informativ și nu reprezintă o oferta sau un contract. Mobilierul este cu titlu de prezentare.
Datorită schimbărilor ce pot surveni pe perioada construcției și în funcție de stocul furnizorilor, unele din dotări sau finisaje pot fi modificate, păstrând aceeași calitate și specificații tehnice similare și în deplină concordanță cu orice contract semnat.

Lift silențios - Schindler 3300

Formă şi funcţionare
Ascensorul pentru persoane Schindler 3300 combină forma cu funcţionarea. Opţiunile de design se potrivesc oricărui stil arhitectural, iar tehnologia de ultimă oră îl fac să fie uşor de integrat în clădirea dvs. rezidenţială sau comercială.

Performanţă solidă
Construit să îndeplinească standardele elveţiene în ceea ce priveşte precizia, Schindler 3300 are şi fiablilitatea şi confortul încorporate. Transportă până la 4 pasageri, are o înălţime a cursei de până la 7 de staţii şi o viteză de deplasare de 1.0m/s sau 1.6m/s. Bucuraţi-vă de o funcţionare continuă, fără probleme, tot timpul.
Eficientizarea spaţiului
Ascensorul pentru persoane Schindler 3300 se potriveşte spaţiului standard al puţului, dar cu o cabină mai mare. Folosind componente tehnice mai mici, lasă mai mult spaţiu cabinei, în care pot, astfel, încăpea mai mulţi pasageri. Libertate personală, chiar atunci când este nevoie de ea.

Mobilitate ecologică
Preocuparea pentru viitor începe chiar azi. Schindler 3300 este un ascensor ce nu conţine substanţe poluante şi are un consum redus de energie. Modul de operare şi construcţia acestui ascensor au fost special proiectate pentru o funcţionare cu zgomot redus. Este un produs care se încadrează în clasa A din punctul de vedere al eficienţei energetice."

Uși interioare EcoEuroDoors


ECO EURO DOORS este o companie cu capital integral romanesc.In urma cu 15 ani s-au facut primii pasii in productie, iar in 2009 s-a finalizat constructia unei fabrici moderne, dotata cu utilaje performante si roboti industriali. Productia este axata in principal pe realizarea usilor de interior si a scarilor de mansarda.

Am inteles faptul ca usa de interior este cel mai important produs in creare unui spatiu privat pentru caminul dumneavoastra, in acelasi timp, lasand o amprenta asupra designului locuintei. Multumita unei game aproape infinite de finisaje, am ales cele mai bune materiale pentru satisfacerea oricarui client: MDF, HDF, lemn masiv rasinos, fag, finisaj economic cu vopsele pentru interior, finisaj standard Eco Euro, finisaj Premium melamina, feronerie de calitate foarte buna, etc. Pentru continuitate si livrare rapida sunt achizitionate cantitati foarte mari de materie prima prin intermediul departamentului de logistica, iar livrarea se face prin parcul auto propriu.

Usă intrare apartament

MEGADOOR s-a remarcat in ultimii 15 ani ca lider pe piata de profil din Romania prin orientarea catre un standard ridicat al calitatii produselor, alinierea la cerintele dinamice ale clientilor si practicarea unor preturi competitive pe piata.

MEGADOOR este deja o marca pe piata care se identifica cu produse de calitate, cu o estetica deosebita si o mare varietate de modele, culori si dimensiuni pentru a raspunde tuturor cerintelor iar, cei 30 de ani de experienta timp in care am perfectionat toate aspectele afacerii noastre: de la materiale si productie pâna la ambalaj si distributie reprezinta cheia succesului nostru.
Ca urmare a cerintelor clientilor nostri, MEGADOOR a investit in productia usilor de interior. Astfel producem usi de interior pe dimensiuni standardizate dar si atipice, usi culisante in perete pentru a acoperi o arie cat mai variata. Prin culorile şi formele sale, usile de interior MEGADOOR imbina frumusetea si caldura lemnului cu eleganta si designul modern; natura si estetica intr-un singur produs menit sa va infrumuseteze caminul.
Tehnologia de ultima generatie si experienta in domeniu ne-a oferit posibilitatea productiei usilor rezistente la foc si a usilor tehnice pentru a raspunde cererilor in crestere din piata..
Faianta si Gresie (bucatarie):
Florim Ceramiche Italia Colecția Classici di Rex.
DIVACONDENS D PLUS este o centrală murală în condensație cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m, cu randament ridicat până la 104,9 %. Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv, centrala

DIVACONDENS D PLUS permite selectarea rapidă a modurilor de lucru, cât și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare.

Meniul ușor de utilizat asigură o setare rapidă a funcționării centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, facilitează o asistență tehnică eficientă.

Placa electronică de ultimă generație permite optimizarea funcționării centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm și a unei sonde de exterior.
Inginerii italieni vă propun o gamă de lux de sanitare care includ urmatoarele mărci: Hafro (Groppo Geromin), IB Rubinetterie, RAK ceramics.

Made in Italy.
Faianță și gresie ( baie): Florim Ceramiche Italia
Colecția Classici di Rex, Styletech, Timeless, Prexious of Rex.
Parchetul laminat Krono are ca principal focus aspectul natural al pardoselii.
Culorile intense, structura cu aspect natural, particularitățile atent create și impresia de lemn natural evidențiază parchetul laminat Krono
Fisa tehnica
Design-urile elegante cat si noile tehnologii reprezinta amprentele marci TROCAL, stabilind astfel standardele productorilor de ferestre din bransa.
Performanta pe care TROCAL a castigat-o prin perfectiunea si tehnologia sa, se reflecta in toate generatiile de ferestre si usi rezidentiale.

In plus, fata de specificatiile deosebite si proprietățile optimizate, izolatoare termic și fonic, diferitele ferestre faciliteaza zonele cu deschideri mari si design elegant. Ferestrele de la TROCAL Indeplinesc atat astazi cat si in viitor cerintele arhitecturale de inalta calitate si design.
Imobilul este asigurat de Generali Asigurari, iar in cazul achizitionarii veti beneficia gratuit de un pachet COMPLET de asigurare (polita obligatorie + facultativa) a apartamentului dumneavoastra.
Cu Asigurarea Completa iti acoperi nu numai riscurile incluse in variantele Standard si Medie, ci si:
-Incendiu, trasnet, explozie;
-Caderea aparatelor de zbor;
-Lovirea de catre autovehicule rutiere ale tertilor;
-Fum, gaz, vapori (din eveniment accidental);
-Costuri de demolare si indepartare a resturilor;
-Calamitati naturale: cutremur, inundatii, aluviuni, fenomene atmosferice, inclusiv grindina, prabusirea, alunecarea, surparea terenului, greutatea stratului de zapada.
×
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram